Meny
Meny

WobL Vibrasjonsalarm Klokke Sort

Varekode: 552176

Detaljer

Om WobL

WobL et klokkemerke som har kommet med en unik klokke for barn. Denne klokken kommer med innstillinger for alarmer, slik at barnet kan bli påminnet om forskjellige ting. Det kan være alt fra når de må gå hjemmefra for å rekke bussen til når medisiner skal tas. Barneklokke ja, men også en klokke til stor hjelp for foreldre. Slipp bekymringene og maset om å huske ting – still heller inn alarmen på WobL.

Ideen om WobL kom opprinnelig fra PottyMD. Denne organisasjonen jobber med forskjellige vansker, som for eksempel pottetrening og ufrivillig urinering hos barn. Klokken skulle være et hjelpemiddel for å minne barn på toalettbesøk. Alarmene er i form av vibrering på håndleddet, som også er ideelt for hørselshemmede. Ideen har vært suksessfull og bruken av klokken har bredt om seg. WobL brukes nå av barn verden over til stor lettelse for mange foreldre.

WobL er verdens minste vibrerende klokke. Det er mulig å stille inn hele 8 forskjellige alarmer samtidig. Klokken er designet og produsert med tanke på barns aktivitet. Derfor er klokkereimene i solid nylon og klokkeglassene er mineralglass. Samtidig gjør borrelåsen på reimen slik at barnet enkelt kan ta klokken av og på uten hjelp. WobL kommer i mange forskjellige farger tilpasset både gutter og jenter.

Barn glemmer lett når de holder på med ting. WobL hjelper da til slik at tidsbestemte avtaler holdes. Still inn for når det er spisetid, tid for toalettet, medisintid og videre. Du og barnet bestemmer hvordan dere bruker klokken. Barn er glade i farger. La derfor barnet få være med å velge. Det vil også gjøre barnet mer villig til å bruke klokken om de føler de har fått være med på valget. Det er vanskelig å finne noe mer praktisk og morsom påminnelsessystem enn klokkene til WobL.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P022+01+01+01
Lenketype Nylon / Stoff
Type: Barn
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Flerfarget
Urkassefarge Flerfarget
Urkassemateriale Rustfritt stål/ Plast
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 0 ATM
Låstype Borrelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner 12/24 timers tidsangivelse, Alarm med vibrator, Dato, Lys, Nedtelling, Stoppeklokke
Size/Diameter 35 mm
Tykkelse 12 mm
Rembredde 18 mm
Reviews