Meny
Meny

Triwa Smoky Nevil Gold Mesh TR-NEST117.ME02

Varekode: 534701

Detaljer

Triwa Nevil
Triwa Nevil var den første modellen fra Triwa som ble lansert i samarbeid med det svenske garveriet Tärnsjö. Hensikten med utformingen var å legge en mer sofistikert modell til i vår kolleksjon av kronografer, og samtidig beholde funksjonaliteten. Nevil ble raskt en av våre mest populære modeller. Siden da har det vært en hjørnestein i TRIWA-familien.
Om Triwa

Vil du ha en klokke som gir deg noe unikt skal du ta en titt på Triwas kolleksjoner. I en og samme klokke vil du finne spennende utforming, farger og innovasjon. Ideen fra Triwa er å produsere klokker de selv ville brukt samtidig som du får et individuelt design. Hver enkelt kolleksjon holdes derfor i små opplag med færre modeller enn hva som er vanlig. Internasjonale designere samarbeider gjerne med klokkeprodusenten om dette og navn som Gabor Balogh er en av disse.

Dette er et svenskeid klokkeselskap som ble grunnlagt i 2007. Hovedkontoret ligger i Stockholm og drives fortsatt av de fire vennene som startet opp sammen. Da Triwa ble stiftet var målet å skape nye bølger innenfor en tradisjonell klokkeindustri, samtidig som innførte mer individualitet i klokkene. Derfor ble også navnet til selskapet «Transform the industry of watches» med forkortelsen Triwa. Ideen har slått til og selskapet høster nå fruktene av dette.Triwa produserer både dameur og herreur. Det du får er ikke en klokke, men en unik statement på hvem du er. Modellene preges av nytenking og eleganse. Materialene er utmerket og klokkene kommer med mineralglass og quartzdrevet urverk. Klokkene for damer er feminine og med et sporty uttrykk, mens herreklokkene er utpreget maskuline. Triwa har også utviklet en egen smartklokke. Denne smartklokken utmerker seg i forhold til andre smartklokker på grunn av designet. Smartklokken kommer med samme elegante utforming som resten av Triwas klokker, til forskjell fra andre klokker i denne kategorien.

Uansett stil på antrekkene eller hvilken anledning – du finner en klokke fra Triwa som vil passe. Klokkereimer og urkasser i forskjellig utforminger garanterer dette. Ta en titt på de fargerike reimene som er utmerket for å skape kontraster sammen med et antrekk, eller velg en reim som sklir mer inn i helheten. Ta med deg Triwas ide om å la klokken vise hvem du er og gå mot strømmen.

Vannbeskyttet til 10 bar (100 meter)
Denne klokken er klassifisert til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan brukes når du svømmer. Vær likevel oppmerksom på at meterverdien (100 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 2281).


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+09+04+01
Kjønn Herre, Dame
Lenketype Metall
Type: Dame, Herre
Lenkefarge Gull
Urskivefarge Gunmetal
Urkassefarge Gull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Glidelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner Kronograf, Selvlysende visere (luminous), Stoppeklokke
Size/Diameter 40 mm
Tykkelse 13 mm
Rembredde 20 mm
Reviews