Meny
Meny

Triwa skinnrem Black Sewn Classic SC010112

Varekode: 512464
kr 495,00

Lagerstatus: 20+ på lager


Detaljer

Om Triwa

Vil du ha en klokke som gir deg noe unikt skal du ta en titt på Triwas kolleksjoner. I en og samme klokke vil du finne spennende utforming, farger og innovasjon. Ideen fra Triwa er å produsere klokker de selv ville brukt samtidig som du får et individuelt design. Hver enkelt kolleksjon holdes derfor i små opplag med færre modeller enn hva som er vanlig. Internasjonale designere samarbeider gjerne med klokkeprodusenten om dette og navn som Gabor Balogh er en av disse.

Dette er et svenskeid klokkeselskap som ble grunnlagt i 2007. Hovedkontoret ligger i Stockholm og drives fortsatt av de fire vennene som startet opp sammen. Da Triwa ble stiftet var målet å skape nye bølger innenfor en tradisjonell klokkeindustri, samtidig som innførte mer individualitet i klokkene. Derfor ble også navnet til selskapet «Transform the industry of watches» med forkortelsen Triwa. Ideen har slått til og selskapet høster nå fruktene av dette.Triwa produserer både dameur og herreur. Det du får er ikke en klokke, men en unik statement på hvem du er. Modellene preges av nytenking og eleganse. Materialene er utmerket og klokkene kommer med mineralglass og quartzdrevet urverk. Klokkene for damer er feminine og med et sporty uttrykk, mens herreklokkene er utpreget maskuline. Triwa har også utviklet en egen smartklokke. Denne smartklokken utmerker seg i forhold til andre smartklokker på grunn av designet. Smartklokken kommer med samme elegante utforming som resten av Triwas klokker, til forskjell fra andre klokker i denne kategorien.

Uansett stil på antrekkene eller hvilken anledning – du finner en klokke fra Triwa som vil passe. Klokkereimer og urkasser i forskjellig utforminger garanterer dette. Ta en titt på de fargerike reimene som er utmerket for å skape kontraster sammen med et antrekk, eller velg en reim som sklir mer inn i helheten. Ta med deg Triwas ide om å la klokken vise hvem du er og gå mot strømmen.

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering D_07_08_09
Lenke/Remmerke Triwa
Rembredde (feste) 20 mm
Rembredde (spenne) 20 mm
Materiale Skinn
Remfarge Sort
Låstype (rem) Spenne
Låsfarge Sølv
Reviews