Meny
Meny

Triwa Nikki Gleam TR-NKST102.BS121313

Varekode: 557755

Detaljer


Om Triwa

Vil du ha en klokke som gir deg noe unikt skal du ta en titt på Triwas kolleksjoner. I en og samme klokke vil du finne spennende utforming, farger og innovasjon. Ideen fra Triwa er å produsere klokker de selv ville brukt samtidig som du får et individuelt design. Hver enkelt kolleksjon holdes derfor i små opplag med færre modeller enn hva som er vanlig. Internasjonale designere samarbeider gjerne med klokkeprodusenten om dette og navn som Gabor Balogh er en av disse.

Dette er et svenskeid klokkeselskap som ble grunnlagt i 2007. Hovedkontoret ligger i Stockholm og drives fortsatt av de fire vennene som startet opp sammen. Da Triwa ble stiftet var målet å skape nye bølger innenfor en tradisjonell klokkeindustri, samtidig som innførte mer individualitet i klokkene. Derfor ble også navnet til selskapet «Transform the industry of watches» med forkortelsen Triwa. Ideen har slått til og selskapet høster nå fruktene av dette.Triwa produserer både dameur og herreur. Det du får er ikke en klokke, men en unik statement på hvem du er. Modellene preges av nytenking og eleganse. Materialene er utmerket og klokkene kommer med mineralglass og quartzdrevet urverk. Klokkene for damer er feminine og med et sporty uttrykk, mens herreklokkene er utpreget maskuline. Triwa har også utviklet en egen smartklokke. Denne smartklokken utmerker seg i forhold til andre smartklokker på grunn av designet. Smartklokken kommer med samme elegante utforming som resten av Triwas klokker, til forskjell fra andre klokker i denne kategorien.

Uansett stil på antrekkene eller hvilken anledning – du finner en klokke fra Triwa som vil passe. Klokkereimer og urkasser i forskjellig utforminger garanterer dette. Ta en titt på de fargerike reimene som er utmerket for å skape kontraster sammen med et antrekk, eller velg en reim som sklir mer inn i helheten. Ta med deg Triwas ide om å la klokken vise hvem du er og gå mot strømmen.

Vannbeskyttelse: 50 meter (5 bar)
Denne klokken er klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken tåler svak berøring av vann, men den er ikke helt vannavvisende, og bør ikke brukes til bading eller lignende. Vær derfor svært oppmerksom på at meterverdien (50 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 2281).


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Klokkemerke Triwa
Kjønn Dame
Urskivefarge Hvit
Urkassemateriale Stål
Vannbestandighet 5 ATM
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 36 mm
Tykkelse 9 mm
Rembredde 16 mm
Reviews