Meny
Meny

Swiss Military Hanowa Soldier Prime 06-5231.04.001

Varekode: 499357
Swiss made kvalitetsur med safirglass og datovisning. Swiss Military Hanowa har en lang tradisjon i utlandet, og har nå endelig kommet til Norge, her får du sveitsisk kvalitet til en veldig gunstig pris!

Klokker24.no er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Swiss Military Hanowa klokker.

Detaljer


Vannbeskyttelse: 50 meter (5 bar)
Denne klokken er klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken tåler svak berøring av vann, men den er ikke helt vannavvisende, og bør ikke brukes til bading eller lignende. Vær derfor svært oppmerksom på at meterverdien (50 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 2281).
Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa har klare særpreg på klokkene sine. Noen klokker er litt klassiske i uttrykket og andre mer militærpreget, men fellestrekket er klokker for aktivitet. Noen modeller er designet for skikkelig røff bruk, som blant annet dykking, men kan fint brukes til hverdag og fest. Her finner man funksjoner i særklasse og materialer i aller beste kvalitet uten at det koster skjorta. Atleter har sett nytten i klokker fra Swiss Military Hanowa og det går ikke upåaktet hen hos trendsetterne.

Sveitsike produserte klokker har et eget ry innen klokkeproduksjon. Swiss Military Hanowa er en av de som produserer under lisens fra «The Swiss Confederation» - et garantistempel av de uvanlige. Selskapet har med sin historie helt klart arbeidet seg opp til denne anerkjennelsen helt fra starten i 1963. Swiss Military Hanowa kom som det andre merkenavnet fra moderselskapet Hanowa i 1990 og har vist seg å være et smart trekk.

En klokke fra Swiss Military Hanowa er kvalitet fra begynnelse til slutt, som sveitsisk produserte klokker er. Designet har et visst klassisk preg med en sporty finish. Herreurene og dameurene kommer i bredt utvalg modeller og fargevalg. Urverket er selvsagt i beste sveitsiske utførelse og klokkegalssene er produsert i safir. Kombinasjonen av disse faktorene gjør at klokkene tåler alt fra hverdags – og til røff bruk. Klokkereimene vil man finne i forskjellige materialer utfra bruksegenskaper og designet.

Liker du antrekk med et sportslig preg eller driver sport av et eller annet slag er det liten tvil om at en klokke fra Swiss Military Hanowa er utmerket for deg. Er du en av de som liker en mer formell stil finner du klokker som passer godt til det også. La en klassisk dress få en kontrast i klokken, som samtidig er med å gi antrekket siste touch.
Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Klokkemerke Swiss Military Hanowa
Kjønn Herre
Remtype Metall
Lenkefarge Sølv
Urskivefarge Hvit
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Vannbestandighet 5 ATM
Låstype Foldelås
Glass Safir
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner Dato, Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 39 mm
Tykkelse 10 mm
Rembredde 20 mm
Reviews