Meny
Meny

Skagen Freja 358SGGD

Varekode: 457090
kr 1 495,00

Lagerstatus: 5+ på lager


Detaljer

Om Skagen

Eleganse til en overkommelig pris får du fra Skagen. Denne klokkeprodusenten leverer klokker på høyde med et hvert annet motehus. Velg skandinavisk design som inkluderer herre – og dameur fra de helt eksklusive og til de enkle armbåndsurene. Klokkene er lagt merke til verden over og benyttes stadig på catwalken. Nå kan du også muligheten til gi stilen din det løftet den mangler med en klokke fra Skagen.

Bak selskapet Skagen finner man Charlotte og Henrik Jorst. Ideen er å bringe rene linjer, kvalitet og god dansk design ut i verden. Samtidig fokuserer selskapet på å ha en god sosial plattform. Det gjør de blant annet ved å unngå å produsere produktene sine på steder med underbetalte arbeidere. Disse to danskene stiftet selskapet sitt i 1989, og i dag kan man kjøpe klokker og annet tilbehør herfra i hele 80 forskjellige land. Det alene bør være bevis nok for den enorme suksessen selskapet har hatt siden oppstarten.

Klokkemodellene fra Skagen er innovative samtidig som de er funksjonelle. Urverket er quartzdrevet, som gir en nøyaktig tidsangivelse, og klokkeglassene er mineralglass. Dette gjør at forskjellige armbåndsurene kan takle enhver aktivitet. De forskjellige kolleksjonene varierer i fargevalg og materialer. Felles er de skandinaviske trekkene hver enkelt modell har. Tar man en titt på Skagen Titan er det et utmerket eksempel på klokkene fra Skagen.

Foretrekker du dongeri, sportsklær eller mer formelle antrekk? Klokker fra Skagen vil passe deg uansett hvilken stil du foretrekker. Dagens trendbilde gjør det enkelt å kombinere elegante klokker med en røff stil, eller en fargeglad klokke til et konservativt antrekk. Bruk klokken som et signal på personlighet din og lek deg gjerne med forskjellige typer antrekk sammen med disse armbåndsurene. Når Skagen i tillegg gir deg moderne klokker, til en overkommelig pris, er ikke valget av klokkemerke vanskelig.Vannbeskyttelse: 30 meter (3 bar)
Denne klokken er klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken KAN tåle svak berøring av vann, men det er ikke anbefalt. Du bør ikke bruke klokken til bading eller lignende. Vær derfor svært oppmerksom på at meterverdien (30 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 22810).


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P020+05+01+01
Kjønn Dame
Type: Dame
Lenkefarge Gull
Urskivefarge Gull
Urkassefarge Gull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 3 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 26 mm
Tykkelse 6 mm
Rembredde 14 mm
Reviews