Meny
Meny

Nixon Sentry Leather Gunmetal Navy A105-1893

Varekode: 510543
Nixon Sentry Leather - Klokken som viser at Nixon kan holde ting diskrè, moderne og voksent uten at det blir kjedelig, dyrt og gubbete av den grunn.

Det aller første som slår de fleste som har hatt / sett på Nixon klokker er hvor voksen og raffinert denne klokken er. Klokken sitter garantert på håndleddet til mange næringstopper og høytstående som ønsker å holde seg unge, uten at det er akseptert å skrike det ut i deres omgangskrets. Hvis du ikke kan huske å ha lagt merke til Nixon Sentry på noen av de nevnte så er målet oppnådd.

Det er kun navnet i skiven som skal røpe at dette er ett Nixon ur. At klokken holder samme kvalitet hva angår finish, urverk og byggmaterialer som andre ur i deres kolleksjoner er overflødig å nevne, for det burde du allerede vite.

Uret er vanntett ned til 100 meter, men fordi klokken har lærreim anbefales det å ta den av seg før man dusjer/bader osv. Klokken har dato og dagsvisning og kun det, for nettop ikke stikke seg ut når møtet er satt.

Uret passer like bra til broren din som den gjør til faren din, og det er fordi ett nøytralt utseende som Sentry skilter med - sklir inn uansett hvem som måtte bruke den og i hvordan sammenheng den brukes.

Nixon prøver å tenke utenom sin vanlige boks og resultatet er en fullgod klokkemodell som gjør at kutting i klokkebudsjettet ikke er nødvendig akkurat nå. Kast gubbeklokken til broderen, mannen, faren din eller faktisk ditt eget og gi enten dem eller deg prikken over i`en tilbake slik det etter mange år er på høy tide for nå! Dersom du har lett etter en vanlig klokke med solid merke tilknytning og stilrent design burde valget falle på en av verdens mest hippe klokkeprodusenter!

Detaljer


Vannbeskyttet til 10 bar (100 meter)
Denne klokken er klassifisert til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan brukes når du svømmer. Vær likevel oppmerksom på at meterverdien (100 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 2281).


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Kjønn Herre
Lenketype Skinn
Urskivefarge Sort
Urkassemateriale Stål
Vannbestandighet 5 ATM
Glass Mineral
Urverk Quartz
Materiale-remmer Skinn
Reviews