Meny
Meny

Nixon 51-30 Chrono Matte Black / Gold A083-1041

Varekode: 303035

DetaljerNixon 51-30, Elefanten i rommet!

Nå har du muligheten til å skaffe deg Nixons mest ekstreme, mest populære og mest vulgære klokke!!

51-30 står for 51 mm og 300 meter. Til forskjell fra deg kan denne klokken holde det gående helt ned til 300 meter. Klokken er den største Nixon har laget med en vekt på ca en kvart kilo, 51mm bred urkasse og 1,3 cm tykkelse på urkassen.

Klokken har kronograf, og 2 veis sikkerhets lås som holder klokka der den burde være, på hånden.Det følger med ekstra ledd til de av dere som har veldig voksne håndledd.

Hvis denne klokken skal sammenliknes med en bil da ville det vært en Rolls Royce, de er dyre,store,overdådige,ufornuftige og unødvendige men samtidig hadde du ikke takket nei om det plutselig stod en i oppkjørselen!

For øyeblikket kan vi ikke levere Rolls Royce, men Nixon 51-30 kan vi levere, og når alt kommer til alt, så handler ikke om å ha hverken den ene eller den andre, det handler om hva du sier når du har en Rolls eller en 51-30!

Ikke prøv å kjøp Nixon 51-30 med hodet, ikke prøv å tro at det er noe fornuft i å gå rundt med kvart kilo på armen og ikke narr deg selv til å tro at du egentlig trenger en tidevannsmåler! Denne kjøper du fordi det er noe med store blanke biler og klokker som setter igang en kjedereaksjon hos menn som ender med kjøp,kjeft hjemme og ett saftig glis!Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Klokkemerke Nixon
Kolleksjon Nixon 51-30
Kjønn Herre
Remtype Metall
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Flerfarget
Urkassefarge Flerfarget
Urkassemateriale Rustfritt stål
Vannbestandighet 30 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner Dato, Kalender, Nedtelling, Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 51 mm
Tykkelse 16 mm
Rembredde 25 mm
Reviews