Meny
Meny
-22%

Invicta Speedway 3644

Varekode: 552084

FØR kr 2 790,00

Special Price kr 2 190,00

Lagerstatus: 1-4 på lager


Detaljer


Om Invicta

Invicta produserer klokker som egner seg til alt fra en fjelltur til festmiddagen. Samtidig som de er funksjonelle er de utrolig kule og moderne. Invicta leverer i takt med egen filosofi som er at kvalitet skal ikke trenge å koste mye. Konseptet har vist seg å være populært blant mange og deriblant idrettsstjerner. Her finner du klokken du trenger og som samtidig kommer med en utmerket design.

Invicta har lang erfaring innenfor produksjon av klokker. Selskapet ble stiftet så langt tilbake som i 1837 av Rafael Picard. Klokkeprodusenten har vært en ren familieeid bedrift frem til 1970 tallet og holdt til I Sveits. I dag er Invicta amerikansk etter å ha blitt kjøpt opp i 1991 og hovedkontoret er lokalisert til Florida. Selv om eierskap har skiftet gjennom årene har selskapet hold på den tradisjonelle filosofien - kvaliteten er den samme i dag som for over 100 år siden.

Invicta har sin særegne utforming og hver kolleksjon har sitt tema. Tar du en titt på blant annet Artist Series er det et godt eksempel. Denne kolleksjonen fronter farger og kunst gjennom fargene på klokkene og dekorasjoner på urskivene. Klokkereimene er også unike hos Invicta, du får faktisk to stykker med mange av både herre - og dameurene. Samtidig finnes de i et godt utvalg materialer og farger. Dermed kan du velge reim etter antrekk og humør. Urverket er quartzdrevet og urkassen har mineralglass.

Velg mellom farger, nedtonede varianter, klassiske modeller eller mer røffe klokker. Invicta kan tilby deg et variert utvalg armbåndsur. Foretrekker du en formell stil på klærne dine eller er du mer av den sportslige typen? Klokker fra Invicta passer uansett, enten som en del av antrekket eller som en kontrast. Husk at du også har muligheten til å kjøpe ekstra klokkereimer for enda mer variasjon.Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering C_07_03_01
Lenketype Metall
Type: Herre
Lenkefarge Flerfarget
Urskivefarge Blå
Urkassefarge Flerfarget
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 20 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner Dato, Kronograf, Nedtelling, Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 44 mm
Tykkelse 13 mm
Rembredde 20 mm
Reviews