Meny
Meny
-31%

Gant Sarasota GT072002

Varekode: 545050

FØR kr 1 298,00

Special Price kr 898,00

Klokker24.no er autoriseret forhandler av Gant klokker, hos oss får du da selvsagt full norsk garanti, samt sikkerhet for at du får en ekte Gant klokke.

Detaljer


Om Gant

Klokker fra Gant er for den stilbevisste kvinne og mann. Dette er armbåndsur som holder en klassisk stil og som aldri vil forsvinne ut av motebildet. Det tidløse kombinert med kvalitetsmaterialer har gitt denne klokkeprodusenten internasjonal berømmelse både blant andre designere og trendsettere. Elegansen kommer i velvalgte farger og utforminger på klokkene gjør dem egnet til både hverdag og fest.Historien om Gant begynner da 17 år gamle Berl Gantmacher dro fra Ukraina og til USA for å starte et nytt liv. Berl begynte i det små med å lage blant annet knapphull og andre detaljer på skjorter for andre produsenter. Over tid ble design og egen produksjon mer og mer interessant og i 1927 ble Gant grunnlagt. Fra den spede starten med skjorter for menn har produksjonen fått et atskillig større nedslagsfelt. I dag produserer Gant klær og tilbehør for menn, damer og barn. I tillegg finner man en del interiørprodukter.

Gant har videreført arven fra selskapets oppstart gjennom å holde på det det gamle særpreget, og samtidig inkludere dagens trender. Det er dette som gir det tidløse preget og gir klokkene sitt unike preg. De forskjellige klokkeseriene kommer med nøytrale elegante skinnreimer eller de mer fargerike og markerte reimene. Selve urverket er quartzdrevet og urskivene er dekket med mineralglass. Denne kombinasjonen sikrer en nøyaktig klokke som samtidig tåler en del selv under litt sportslige aktiviteter.

Til tross for at Gant klokker er klassisk i utformingen er klokkene absolutt langt fra kjedelige. Ta en titt på klokkeserien med militært uttrykk, tidløse og spennende. Den perfekte kontrast til et formelt antrekk eller en ekstra piff til en mer sportslig stil. Både innen dameur og herreur vil man finne den riktige klokken uansett anledning. Samtidig vil man ha det lille ekstra til et antrekk som ikke alle kan skilte med.Vannbeskyttelse: 50 meter (5 bar)
Denne klokken er klassifisert til 5 bar eller 50 meter. Det vil si at klokken tåler svak berøring av vann, men den er ikke helt vannavvisende, og bør ikke brukes til bading eller lignende. Vær derfor svært oppmerksom på at meterverdien (50 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 2281).Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Klokkemerke Gant
Urskivefarge Blå
Vannbestandighet 5 ATM
Glass Mineral
Urverk Quartz
Reviews