Meny
Meny
-31%

Fossil Riley Multifunction ES3202 SPESIALPRIS

Varekode: 4051432733017

FØR kr 1 295,00

Special Price kr 895,00

Lagerstatus: 1-4 på lagerDetaljer

Om Fossil

Fossil er blitt et anerkjent og ledende klokkemerke på grunn av sin innovative stil, og klokkenes funksjonalitet. Her finner man nostalgi, teknologi og nyskapende trender i ett stykke håndverk. Selskapets grunnlegger Tom Kartsotis har med hell klart å være i forkant av trendene, og denne teften har fått det amerikanske selskapet inn hos kjente motehus. I dag vil du finne urverk designet og produsert av Fossils, hos blant annet motehus som Michael Kors og Emporio Armani.

En av de tidligere klokkemodellene til Fossil er et godt eksempel på den innovative utviklingen klokkemerket er kjent for. Fossil kom faktisk med smartklokke lenge før selskaper som Apple eller Samsung. Tidlig på 2000-tallet kom de med Fossil Wrist PDA, men dessverre ble ikke den noen hit. Det betyr likevel ikke at Fossil har lagt ned produksjonen av smartklokker. Nå er de på markedet med en annen variant. Sjekk Fossil Q som har erstattet Fossil Wrist PDA. Fossil Q er klokken som gir deg mange nyttige og smarte funksjoner, og som samtidig har en god design.

Klokkene fra Fossil har i dag klare kjennetegn, som har ført dem til sin popularitet. Designet er utpreget vintage, og kombinerer dermed det klassiske og det moderne på en utmerket måte. Merket har klart å utvikle mekanisk og komplisert urverk sammen med en elegant og enkel innramming, slik at man får det fremste innen teknologi og stil, i skjønn forening. Det er også enkelt å finne akkurat den modellen du er ute etter, ut i fra fargevalg og mønstre. Kontraster eller diskré, du finner alle variantene hos Fossil.

Fossil er en amerikansk klokkeprodusent, som har tatt det skandinaviske markedet på alvor. Klokkenes utforming har rene linjer, er funksjonelle og er moteriktige. Damemodellene preges av eleganse, mens mennenes modeller stråler av maskulinitet. Uansett hvilken stil du er på jakt etter kan Fossil tilby noe for alle typer anledninger. Fossil er kvalitet, god form og gunstig pris i ett.
Vannbeskyttet til 10 bar (100 meter)
Denne klokken er klassifisert til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan brukes når du svømmer. Vær likevel oppmerksom på at meterverdien (100 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 2281).


Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+06+02+01
Kjønn Dame
Lenketype Metall
Type: Dame
Lenkefarge Sølv
Urskivefarge Sølv
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner 12/24 timers tidsangivelse, Dato, Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 38 mm
Tykkelse 12 mm
Rembredde 18 mm
Reviews