Meny
Meny
-31%

Fossil Jacqueline ES3988

Varekode: 535397

FØR kr 1 295,00

Special Price kr 898,00

Lagerstatus: 1-4 på lager


Detaljer


Om Fossil

Fossil er blitt et anerkjent og ledende klokkemerke på grunn av sin innovative stil, og klokkenes funksjonalitet. Her finner man nostalgi, teknologi og nyskapende trender i ett stykke håndverk. Selskapets grunnlegger Tom Kartsotis har med hell klart å være i forkant av trendene, og denne teften har fått det amerikanske selskapet inn hos kjente motehus. I dag vil du finne urverk designet og produsert av Fossils, hos blant annet motehus som Michael Kors og Emporio Armani.

En av de tidligere klokkemodellene til Fossil er et godt eksempel på den innovative utviklingen klokkemerket er kjent for. Fossil kom faktisk med smartklokke lenge før selskaper som Apple eller Samsung. Tidlig på 2000-tallet kom de med Fossil Wrist PDA, men dessverre ble ikke den noen hit. Det betyr likevel ikke at Fossil har lagt ned produksjonen av smartklokker. Nå er de på markedet med en annen variant. Sjekk Fossil Q som har erstattet Fossil Wrist PDA. Fossil Q er klokken som gir deg mange nyttige og smarte funksjoner, og som samtidig har en god design.

Klokkene fra Fossil har i dag klare kjennetegn, som har ført dem til sin popularitet. Designet er utpreget vintage, og kombinerer dermed det klassiske og det moderne på en utmerket måte. Merket har klart å utvikle mekanisk og komplisert urverk sammen med en elegant og enkel innramming, slik at man får det fremste innen teknologi og stil, i skjønn forening. Det er også enkelt å finne akkurat den modellen du er ute etter, ut i fra fargevalg og mønstre. Kontraster eller diskré, du finner alle variantene hos Fossil.

Fossil er en amerikansk klokkeprodusent, som har tatt det skandinaviske markedet på alvor. Klokkenes utforming har rene linjer, er funksjonelle og er moteriktige. Damemodellene preges av eleganse, mens mennenes modeller stråler av maskulinitet. Uansett hvilken stil du er på jakt etter kan Fossil tilby noe for alle typer anledninger. Fossil er kvalitet, god form og gunstig pris i ett.
Vannbeskyttelse: 30 meter (3 bar)
Denne klokken er klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken KAN tåle svak berøring av vann, men det er ikke anbefalt. Du bør ikke bruke klokken til bading eller lignende. Vær derfor svært oppmerksom på at meterverdien (30 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 22810).Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Color Rosegull
Kjønn Dame
Lenketype Skinn
Lenkefarge Rosa
Urskivefarge Hvit
Urkassefarge Rosegull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 3 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner Dato
Size/Diameter 36 mm
Tykkelse 8 mm
Rembredde 14 mm
Reviews