Meny
Meny
-30%

Diesel Mr Daddy DZ7221

Varekode: 552020

FØR kr 3 695,00

Special Price kr 2 586,00

Lagerstatus: 1-4 på lager


Klokker24.no er autorisert for handler av Diesel klokker.

Detaljer

Om Diesel

Diesel har valgt en annen vei enn mange av sine konkurrenter. Diesels designere har i oppgave å bevege seg ut av de vante rammene og tenke nytt. Individualiteten skal stå i fokus og mote skal tas fra hverandre for så å settes sammen på en ny måte. Derfor finner man så utrolig mange kule klokker både for menn og kvinner i de forskjellige kolleksjonene. Innovasjon blandet med røffhet er kjennetegnene på disse klokkene. Det er vanskelig å finne andre klokkemerker som kan måle seg opp mot Diesels popularitet.

Diesel ble grunnlagt i 1978 av Renxo Rosso. Produksjonen begynte forsiktig med klær for menn. Helt fra starten har individualitet stått i fokus hos Rosso og hans team. Dette var en stor hit og selskapet opplevde å bli en suksess allerede fra begynnelsen. Diesel har utvidet produksjonen og i dag finner man klær, sko, klokker og annet tilbehør fra selskapet. Det er Fossil som produsere klokkene til Diesel. Fossil har ekspertisen på dette området og en tilsvarende filosofi som Diesel. Et samarbeid som har vist seg vellykket.

Klokker fra Diesel er elegante og solide. Dameurene og herreurene kommer i samme trendy finishen med den forskjellen at dameurene er noe mindre i størrelse. Faktisk er enkelte av damemodellene kun en mindre utgave av samme klokken fra herrekolleksjonen. Urverkene er quartzdrevet og klokkeglasset er mineralglass. Klokkereimer er nøye tilpasset for et helhetlig utseende og kommer i varierende materialer og farger.

Når du tar på deg en klokke fra Diesel signaliserer du samtidig til omverdenen hvem du er. Modellene vil passe til ethvert antrekk og vil sette en spiss på helheten. De røffe klokkene passer utmerket sammen med en mer formell jakke og jeans eller til «den lille sorte» for damene. Velg gjerne klokker med sterke farger som er denne sommerens slager.Vannbeskyttelse: 30 meter (3 bar)
Denne klokken er klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken KAN tåle svak berøring av vann, men det er ikke anbefalt. Du bør ikke bruke klokken til bading eller lignende. Vær derfor svært oppmerksom på at meterverdien (30 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 22810).


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P020+02+04+01
Kjønn Herre
Type: Herre
Lenkefarge Sølv
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 3 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner Dato, Kronograf, Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 57 mm
Tykkelse 14 mm
Rembredde 28 mm
Reviews