Meny
Meny

Daniel Wellington Classic Petite Black Sterling DW00100162

Varekode: 7350068245213
kr 1 499,00

Lagerstatus: 5+ på lager

Lekker klokke fra Daniel Wellington, serien heter petite, noe som betyr liten. Klokken er både kul og allsidig, og er perfekt om du vil skille deg fra mengden. Klokken har en sterk tilstedeværelse selv om den er liten.


Detaljer
Om Daniel Wellington

Historien bak selskapet Daniel Wellingtons klokker er like interessant som klokkekolleksjonene. Den skandinaviske designen er fremtredende med rene linjer og i sin enkelhet. Kolleksjonene viser en bredde av elegante klokkemodeller unike klokkereimer. Forskjellige motehus har lagt merke til klokkene og det er overhodet ikke overraskende.

Produksjonene av disse klokkene kom til etter en spennende reise i forkant av selskapets start. Grunnleggeren Filip Tysander traff på stilsikker brite ved navn Daniel Wellington. Dette var en mann som kledde seg elegant og med en forkjærlighet for gamle klokker. De gamle urkassene brukte han sammen med en NATO- reim og denne stilen tiltalte Tysander. Dermed ble selskapet tuftet på denne ideen da han kom hjem igjen, og navnet på selskapet måtte selvsagt bli Daniel Wellington. Derfra og frem til i dag har ideen vært en brakende suksess med sin minimalisme blandet med eleganse.Kvaliteten på kolleksjonene fra Daniel Wellington er utmerker seg med et utsøkt valg av materialer. Urverk som er quartzdrevet og mineralglass over urskiven er bare to bestanddeler av dette. Klokkereimene er i en særstilling hos denne klokkeprodusenten. NATO-reimer inspirert av briten Wellington er en selvfølge og i tillegg kan man få både herreur og dameur med godt utvalgte skinnreimer. Reimene kan man bestille utenom og i så stort antall man ønsker. Dermed kan man variere klokkens utseende som man vil.

Klokkene vil passe for de aller fleste anledninger og forskjellige stiltyper. Har du et nøytralt farget antrekk vil en farget NATO-reim på klokken være en fantastisk kontrast. Har du et antrekk som er sporty men vil ha et snev av den klassiske touchen vil en klokke med skinnreim passe bra. Her er mange muligheter for både kvinner og menn. Det handler egentlig bare om å la klokken komme til sin rett slik som Daniel Wellington ville ønsket det.

Vannbeskyttelse: 30 meter (3 bar)
Denne klokken er klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken KAN tåle svak berøring av vann, men det er ikke anbefalt. Du bør ikke bruke klokken til bading eller lignende. Vær derfor svært oppmerksom på at meterverdien (30 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 22810).


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering D_01_01_03
Lenketype Metall
Type: Dame
Lenkefarge Sølv
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 3 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 32 mm
Tykkelse 6 mm
Rembredde 14 mm
Reviews