Meny
Meny

Daniel Wellington Classic Bayswater Rosegold DW00100275

Varekode: 548360
kr 1 799,00

Lagerstatus: 5+ på lager

Klokker24.no er autorisert forhandler av Daniel Wellington klokker, du har derfor full trygghet med offisiell norsk garanti og service, samt at din Daniel Wellington klokke garantert er 100% ekte.

Detaljer

Om Daniel Wellington

Historien bak selskapet Daniel Wellingtons klokker er like interessant som klokkekolleksjonene. Den skandinaviske designen er fremtredende med rene linjer og i sin enkelhet. Kolleksjonene viser en bredde av elegante klokkemodeller unike klokkereimer. Forskjellige motehus har lagt merke til klokkene og det er overhodet ikke overraskende.

Produksjonene av disse klokkene kom til etter en spennende reise i forkant av selskapets start. Grunnleggeren Filip Tysander traff på stilsikker brite ved navn Daniel Wellington. Dette var en mann som kledde seg elegant og med en forkjærlighet for gamle klokker. De gamle urkassene brukte han sammen med en NATO- reim og denne stilen tiltalte Tysander. Dermed ble selskapet tuftet på denne ideen da han kom hjem igjen, og navnet på selskapet måtte selvsagt bli Daniel Wellington. Derfra og frem til i dag har ideen vært en brakende suksess med sin minimalisme blandet med eleganse.Kvaliteten på kolleksjonene fra Daniel Wellington er utmerker seg med et utsøkt valg av materialer. Urverk som er quartzdrevet og mineralglass over urskiven er bare to bestanddeler av dette. Klokkereimene er i en særstilling hos denne klokkeprodusenten. NATO-reimer inspirert av briten Wellington er en selvfølge og i tillegg kan man få både herreur og dameur med godt utvalgte skinnreimer. Reimene kan man bestille utenom og i så stort antall man ønsker. Dermed kan man variere klokkens utseende som man vil.

Klokkene vil passe for de aller fleste anledninger og forskjellige stiltyper. Har du et nøytralt farget antrekk vil en farget NATO-reim på klokken være en fantastisk kontrast. Har du et antrekk som er sporty men vil ha et snev av den klassiske touchen vil en klokke med skinnreim passe bra. Her er mange muligheter for både kvinner og menn. Det handler egentlig bare om å la klokken komme til sin rett slik som Daniel Wellington ville ønsket det.

Vannbeskyttelse: 30 meter (3 bar)
Denne klokken er klassifisert til 3 bar eller 30 meter. Det vil si at klokken KAN tåle svak berøring av vann, men det er ikke anbefalt. Du bør ikke bruke klokken til bading eller lignende. Vær derfor svært oppmerksom på at meterverdien (30 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 22810).


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Klokkemerke Daniel Wellington
Kolleksjon DW Bayswater
Kjønn Herre, Dame
Remtype Nylon / Stoff
Lenkefarge Blå
Urskivefarge Hvit
Urkassefarge Rosegull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Vannbestandighet 3 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 40 mm
Tykkelse 6 mm
Rembredde 20 mm
Reviews