Meny
Meny

Casio G-SHOCK GA-800-1AER

Varekode: 536897
Kvalitetsklokke fra japanske Casio, som er kjent for å lage klokker med mange avanserte funksjoner!

Klokker24.no er autorisert forhandler av Casio klokker, du har derfor full trygghet med offisiell norsk garanti og service, samt at din Casio klokke garantert er 100% ekte.

Detaljer

Rundetid (Lap memory 120)
Målt totaltid, rundetid og mellomtider kan lagres i minnet for så å hentes frem senere. Veldig praktisk, f.eks. når man trener i flere omganger. Et datasett består av: dato, samt total-, runde- og mellomtid. I minnet er det plass til å lagre 120 datasett.
Om Casio G-Shock

Med G-Shock viser Casio veien for en rekke andre klokkeprodusenter. Det japanske industriikonet skjønte tidlig behovet for klokker som tåler ekstreme påkjenninger, og satte seg svært hårete mål for hva de ville oppnå. G-Shock har vært på markedet nå i en mannsalder. Denne kolleksjonen har blitt kontinuerlig videreutviklet til å tåle stadig tøffere påkjenninger, samtidig som ny teknologi har funnet plass inne i den robuste urkassen.

For å skape denne unike klokketypen, var Casio de første til å se fordelene med en hul urkasse, der urverket ikke er i kontakt med selve kassen. Urverket ble i tillegg omgitt av et ekstra beskyttende og støtdempende materiale. Alle viktige bestanddeler i klokken ble i tillegg gitt støtdemping på strategiske steder. Samtidig ble materialene til de forskjellige delene av klokken, valgt ut i fra best mulig funksjon og beste evne til å tåle påkjenninger. Resultatet ble et råtøft ur som tålte kraftig trykk under vann, harde sammenstøt og med en svært lang levetid på både mekanikk og batteri. Deretter har altså Casio G-Shock blitt kontinuerlig forbedret i over 30 år, og er i dag unik i sin kategori.

Om du ser nærmere på urkassen til en nyere G-Shock fra Casio, vil du legge merke til at denne er designet for å beskytte de mest utsatte delene, som glasset og krona. På innsiden finner du et lag av uretan som absorberer støt, samt et lag støtabsorberende metall som gir ytterligere beskyttelse for støt fra høye fall og lignende. Slike løsninger finnes i enhver tenkelig del som til sammen utgjør en G-Shock-modell.

I kolleksjonen finner du modeller som har funksjoner og utførelse for et hvert behov. Dette inkluderer GPS i enkelte modeller, ”Atomic Timekeeping”, kronograf, sensorer for barometerfunksjon og mye annet. Velg den modellen som passer ditt aktive liv best, og vær trygg på at din G-Shock tåler å være med på selv de mest krevende aktivitetene.Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Klokkemerke Casio
Kjønn Herre
Remtype Plast / Silikon
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Sort
Urkassemateriale Rustfritt stål/ Plast
Vannbestandighet 20 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Ana-Digi
Spesialfunksjoner 12/24 timers tidsangivelse, Alarm (daglig), Alarmer (flere), Dato, Kalender, Lys, Nedtelling, Rundetid, Selvlysende visere (luminous), Stoppeklokke, Verdenstid
Size/Diameter 48 mm
Tykkelse 14 mm
Reviews