Meny
Meny

Adidas Process M1 Z02-2928

Varekode: 556175
kr 1 299,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Adidas Process har en ren og enkel tilnærming, med et moderne perspektiv. Klokken leverer en forhøyet estetikk, men er fortsatt laget for hverdagsbruk, med sine klassiske signaturelementer.

Klokker24 er utvalgt som autorisert forhandler av Adidas klokker, så du kan være helt sikker på at du får en ekte klokke, og selvsagt full NORSK garanti på klokken din.

Detaljer


Om Adidas

Adidas er det man trygt kan kalle en gigant på sportsmarkedet. Selskapet er verdensomspennende og produserer alt fra sportsbagger og klær til klokker. Klokkene er designet med tanke på at de skal passe til røffe og formelle antrekk eller forskjellige typer sport. Klokkene fra Adidas er funksjonelle og med en utmerket kvalitet på alt av materialer. Adidas er ofte i front av trendbildet og det kan de blant annet takke samarbeidet med Stella McCartney og berømte atleter for.

Adolf Dassler er grunnleggeren av Adidas. A. Dassler var idrettsmann og mente at atleter skulle ha sko tilpasset sporten de drev med. De første skoene lagde han hjemme på morens kjøkkenbord til seg selv som en test. Det viste seg at flere rundt Dassler kunne tenke seg skikkelige sko for trening, og dermed var en større produksjon i gang. I dag er Adidas et multi-internasjonalt selskap som også eier flere andre kjente merker, som for eksempel Reebok.

Adidas lager både dameur og herreur. De forskjellige kolleksjonene og klokkeseriene har sitt særpreg. Her finner du klokker med et mer klassisk preg beregnet til hverdagsbruk og pulsklokker til forskjellige typer trening. Urkasser og klokkereimer kommer i diskre eller fargerike varianter. Velg mellom materialer i skinn, plast, silikon eller rustfritt stål. Det presise urverket er quartzdrevet og klokkeglassene kommer mineralglass, som hindrer riper og hakk ved aktiviteter.

Utvalget klokker fra Adidas dekker de fleste typer antrekk. Selv den som liker en mer klassisk stil vil finne en klokke som passer. De fargerike modellene gir flotte kontraster og de forskjellige sportsklokkene er funksjonelle under trening. Når det er sagt; en kan selvfølgelig også bruke de mer typiske sportsklokkene til hverdags. Har du en heftig pulsklokke du bruker daglig gir det et sterkt signal til omverdenen hvem du er. Samtidig som antrekket får et røffere utseende.

Vannbeskyttet til 10 bar (100 meter)
Denne klokken er klassifisert til 10 bar eller 100 meter. Det vil si at klokken kan brukes når du svømmer. Vær likevel oppmerksom på at meterverdien (100 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 2281).Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker24.no og kan ikke kopieres! © Klokker24.no

Tilleggsinformasjon

Klokkemerke Adidas
Kolleksjon Adidas Process
Kjønn Herre, Dame
Lenkefarge Grå
Urskivefarge Blå
Vannbestandighet 10 ATM
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 38 mm
Reviews